Kylpytynnyrit

Mitä olisi suomalainen mökkiunelma ilman kylpytynnyriä? Se olisi ikuisesti jatkuva työmaa. Helppohoitoisessa kylpytynnyrissä pääset mökilläsi myös rentoutumaan. Kotiisi palju tuo luksusta arjen keskelle. Pitkän työviikon jälkeen on mukava pulahtaa kylpytynnyrin lämpimään syleilyyn. Kuumakylpy rentouttaa lihaksesi ja mielesi.

Tilavassa paljussa viihtyy koko perhe ja ystävät. LELAtub valikoimasta löydät kylpytynnyrit 5-6 henkilön paljusta aina 8-10 henkilön kuuma-altaaseen. LELAtub kylpytynnyrit on valmistettu laadukkaasta lasikuidusta Lempäälässä. Lasikuitu on täydellinen materiaali kylpytynnyrille. Lasikuitu on huoltovapaa, aikaa kestävä ja helposti puhtaana pidettävä. Lasikuitupaljun voit suhauttaa puhtaaksi esimerkiksi painepesurilla.

Helpoin ja nopein tapa päästä nauttimaan kuumakylvyistä on valita käyttövalmis Ready kylpytynnyri. Jos haluat tehdä kylpytynnyristä juuri sellaisen kuin haluat, tutustu silloin suosittuihin Do It paketteihin. Do It tee-se-itse paketeissa on kaikki, mitä tarvitset esimerkiksi kylpytynnyrin terassiin upottamiseen. Saatavilla on myös pelkkä Simple lasikuituaihio.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Shopping Cart