Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Lempäälän Lasikuitu Oy (Y-tunnus 2729952-4)
Moisiolammentie 32
37550 Lempäälä

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Susanna Juuristo
[email protected]
050 3533 050

Rekisterin nimi

Lempäälän Lasikuitu Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Asiakas on ostanut Lempäälän Lasikuitu Oy:n verkkokaupasta tavaraa tai on rekisteröitynyt Lempäälän Lasikuitu Oy:n verkkokaupan asiakkaaksi.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Lempäälän Lasikuitu Oy:n verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen, asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely, asiakassuhteiden hoitaminen (markkinointi, tiedottaminen) sekä lähetysten seuranta. Tietoja voidaan käyttää tilastollisiin tarkoituksiin, Lempäälän Lasikuitu Oy:n toiminnan kehittämiseen, verkkokaupan kehittämiseen ja kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Lempäälän Lasikuitu Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen. Lempäälän Lasikuitu Oy voi käyttää asiakassuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Lempäälän Lasikuitu Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona (esim. postitustarrat suoramainoksiin) ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Kiellon voi ilmoittaa joko asiakaspalveluun [email protected] tai rekisteriasioiden hoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Postinumero ja –toimipaikka
Tilausten tiedot, ml. postin seurantatiedot

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat vain Lempäälän Lasikuitu Oy:n käytössä, paitsi käytettäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöstä tehtäessä. Tietoja ei luovuteta Lempäälän Lasikuitu Oy:n ulkopuolelle paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa tai lainsäädännön niin velvoittaessa. Tietoja ei luovuteta myöskään EU:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot poistetaan asiakkaan pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä sitä.

Shopping Cart